Hendrix Bouw
Sterk in Beton

Hendrix Bouw
Een gerenommeerd bedrijf in
bekisting- en betonwerk

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Hendrix Bouw is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in bekisting- en betonwerk. Sinds de oprichting in 1962 heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd in de bouwsector. In 2022 vierde Hendrix Bouw haar 60-jarig bestaan, wat een mijlpaal is voor dit familiebedrijf dat al drie generaties succesvol actief is onder het motto: “We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”. Onder leiding van eigenaar Ivo Hendrix, die al bijna 30 jaar verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding, opereert Hendrix Bouw voornamelijk in Limburg, Brabant en België. Hier realiseren zij allerlei soorten betonwerken, van eenvoudige tot zeer specifieke projecten.

Hendrix Bouw heeft zich bewezen als een expert op het gebied van betonwerk, met name bij de bouw van schitterende prijswinnende villa’s. In 2009 won Hendrix Bouw de “Betonprijs 2009 woningbouw” en in 2003 waren ze genomineerd voor de “Betonprijs 2003 utiliteitsbouw”. Deze erkenningen zijn het bewijs van hun vakmanschap en streven naar kwaliteit. Wat Hendrix Bouw onderscheidt, is hun toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en het nakomen van afspraken. Ze begrijpen dat betrouwbaarheid en professionaliteit essentieel zijn in de bouwwereld. Daarom hebben zij zich altijd gericht op het leveren van hoogwaardige resultaten en het voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.

De doelgroep van Hendrix Bouw zijn professionals uit de bouwwereld die behoefte hebben aan betrouwbare partners voor bekisting- en betonwerk. Of het nu gaat om een groot utiliteitsproject of een unieke villa, Hendrix Bouw heeft de expertise en ervaring om aan diverse eisen te voldoen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw bekisting- en betonwerk, dan is Hendrix Bouw een uitstekende keuze. Met hun lange geschiedenis, expertise en focus op kwaliteit zullen zij uw project tot een succes maken.

Waarom Hendrix Bouw

Kwaliteit

Meer dan 60 jaar

Gecertificeerd

Afspraak = Afspraak

Wij hebben hét antwoord op uw vraag

Heeft u concrete vragen of een échte professional nodig bij het komende project. Neem eens contact met ons op. Wij verheugen ons op onze kennismaking.